29 Mars

Usch jag och Robin har precis kollat på en jättehemsk dokumentär som heter "Ett renrasigt helvete". Fy det var det värsta jag sett på länge.
Vi har haft sån himla tur att hitta en bra uppfödare! En seriös och otroligt kunnig människa som ställer upp till 110 procent. Det känns så himla tryggt.

Idag har jag och Specs gått långprommis i mörkret, han är fortfarande mörkrädd fisvovven. Han såg spöken i skogen och gick rakt in i mig så jag höll på att trilla. Hade sett kul ut, ramlat rakt ner i en snödriva med en mörkrädd golden pojke runt halsen!
I morgonbitti kommer Laila o Tråålla hit så vi ska gå en morgonprommis, är skönt för då är Specs trött när jag är i skolan.

Oooh förresten! Idag har jag köpt en boll med snöre som vi ska ha med på promenaderna, så kanske vi är lite mer intressanta än allt annat nu när Herr Specs fått för sig att få lite kola i öronen.
Vi hoppas iaf! :)han har varit så liten våran prins. <3

26 Mars

Nu har jag anmält oss till en utställning igen!! Sönadg den 10 Maj i Skara. Längtar!!

Så Marita, om du vill kommer vi gärna upp och friserar oss snart så vi kan göra det ordentligt :)

17 Mars

Jag och Specs kom precis in från en mega långis! Vi gick bort till mio och tillbaka, och Specs fick springa lös på cykelbanan i mörkret ;) Haha han är mörkrädd fishunden. Han höll sig jättenära hela tiden och när han väl kom en bit ifrån så fick han bråttom bråttom för att komma ikapp.
Är så skönt nu när man kan gå långisar med honom! och han är så duktig på att vara lös. Iallafall när vi är ensamna. Är det någon mer hund med som han leker med så har han knäck i öronen, men det är väl så det är, hundar är ju mycket roligare än morsan ;)

Igår var vi med Laila o Linåå på kurs igen. Vi fick vara med på den sista övningen! Specs är så duktig därinne, han sköter sig verkligen klockrent.


Ooh idag har jag varit riktigt elak mot Specs (enligt honom iaf..) jag har klippt snopphår, mellan tassarna, klippt klor, gjort rent öron och borstat! Det är tur att han är så lugn när jag är där med lilla nagelsaxen ( Ja jag vet, jag har ingen annan sax..) och klipper!

Nej nu är vi trötta så vi säger hej för denna gången!


8 Mars

Oj oj vad tiden går fort! Specs har blivit nio månader stor nu. Lillfisen växer o växer.

Vi har haft min systers kanin Frodo hemma hos oss ett tag nu, det är första gången Specs träffar en kanin, han gnällde o gnällde i början! haha

Men nu när Frodo är ute och hoppar i köket så är Specs med och slickar på honom ibland. Han är så himla snäll Specs, finns absolut inget ont i honom överhuvudtaget.

Vi ska ut i skogen med Carina och Hero om en liten stund, dom leker så bra! Hero är en tuffing som springer lååångt in i skogen,Specs är en liten fegis och håller sig vid oss. Det tycker jag är kanonbra.

Finns inte så mycket att skriva om just nu.. haha

RSS 2.0