30 Juni

Puh va varmt det är nu! Blir typ inga promenader alls nu för Specsarn, han är helt slut efter en 15 min prommis! Det vi gör nu är mest att åka och bada, vi jobbar med att försöka få Specs att simma, men han är så feg ;)


23 Juni

Varmt är det nu!

Vi gick en prommis i morse på ca fyra km! Nu jäklar ska matte ner i vikt, fy tusan. Men det är för varmt att gå mitt på dagen, Specs tycker det iaf, och det är ju inge kul att gå ensam.
Robin har köpt en ny kamera, tänkte lägga in lite bilder så ni får se :)
Boston och Specs


Haha sööööta! Blinkar exakt samtidigt ;)


Gladfis :)


Finaste <3

Glad Midsommar!

Önskar oss :)


14 Juni

Nu var det ett tag sedan jag skrev, har inte hänt såå mycket. Specs har fått sin ettårs spruta, samtidigt så fick han salva för ögoninflammation. Så det ska han ha tills på onsdag och det är redan mycker bättre!

Vi kom precis in från en lekstund i solen nu, vi gick till skolan och kastade boll och tränade lite lydnad, lydnaden gick jättebra! Jag försöker tänka på att inte gå och titta på honom när jag kommenderar, men det är inte lätt, för han fuskar i läggandet! Han halvsitter på nåt sätt så i ögonvrån ser det ut som han ligger.. BUSE!

Våran bästa Laila har flyttat ifrån oss också, hon tog ju tyvärr med sig Tråålla.. Så våra bästa vänner har flyttat. Det är sorgligt, men ändå så vet jag att det var det enda hon kunde göra.


Bästisarna <34-5 Juni

Igår fyllde Specs ett år! Stora killen nu :) Vi började dagen med att han fick äta frukost med mig, han fick en leverpastejsmörgås som uppskattades väääldigt mycket! Sedan åkte vi så han fick leka med Tråålla och Linåå. Oj vad dom sprang! Och han ser så glad ut när han leker sådär :) Tyvärr började det regna så det blev ingen lång stund alls. Då åkte vi hem så Specs fick sova lite. SEdan tog han det lungt och på kvällen gick vi en långpriomenad! Han var lös nästan hela tiden, så himla duktig :)Idag ska vi hem till mamma en sväng, han ska få leka med lilla Billy, vi var där i onsdags en sväng, då fick Specs sitta i bilen medans jag för en gångsskulle hälsade ordentligt på Billy. Han är så himla goo! Saknar lilla bävern.

Billy <3

3 Juni

NU är det sommar!! Men det märktes dock inte idag, var hemma hos mamma och pappa en sväng och det kom världens hagelskur! Stackars de som var ute när det kom. Specs fick leka med Billy idag, för han har varit ensam nästan hela dagen idag! Han är sååå duktig.

och i morgon fyller Specs ett HELT år! Kan inte tro att det är ett år sedan som Thea fick dessa vackra valpar, kunde ännu mindre tro att vi skulle få en av dom! Vi är så himla glada för Specs, han är världens bästa hund. Och vi har även världens bästa uppfödare. Du är bäst Marita!

Jag och Specs kom faktiskt ganska nyss in från en långprommis, jag bahövde rensa huvudet från dagen och Specs behövde också röra på sig. Det var en mysig promenad faktiskt, vi gick i skogen på en grusväg och Specs såg något hemskt otäckt, för han stannade och gick jäättenära mig ;) Vilken hjälte till hund vi har ;) haha

RSS 2.0