Bilder igeeeen!

Visst har jag blivit duktig på att ta kort? Ett diplom till mig tack.

Igår var vi ute på kvällspromenad med Cattis o Boston, hundarna härjade som vanligt!


Boston börjar bli stor nu :)

Våran älskling med!


Tog även kort på våran morgonpromenad!


Måste du ta mer kort?

Duktig kille, kan ligg i brant backe!

Snööö <3

Bråttom får man när matte gömmer sig ;)

28 Januari

I morse såg det ut såhär vid frukosten!


Specs får inte ha sin mat ifred, Pepsi springer dit och blir lika glad som Specs när det är dags för mat ;)




Men stilig är han allt den lilla terroristen ;)

maaaassor av snö!

Gissa vem som var glad i morse när han upptäckte att det var ännu mera vitt godis på marken och att det kom ner stooora bitar från himlen?



Japp, SPECS! <3

Idag har han fått vara ensam hemma ett tag när jag var i skolan, och på lunchen när Robin skulle ta ut honom så var det mycket roligare att leka i snön än att kissa så jag trodde att jag skulle mötas av en MYCKET kissnödig hund när jag kom hem, men icke! Då gjorde man ännu flera rejs i snön :P

Kom nyss in från en halv lång promenad med Carina och Hero, hundarna sprang och busade i snön och Specs var KANONDUKTIG på inkallningarna! han sprang som om han hade eld i baken för att komma före Hero till mig ;) Duktig kille!
Jag och Carina fick pulsa och göra höga benlyft i snön, bra för mina extrakilon det!

Jag tävlar minsann!

Tror att jag gör rätt nu..

http://amylioness.blogspot.com/2010/01/vinn-en-goodiebag.html

Gå med o tävla ni med!

Röntgen!

Idag har Specson blivit röntgad. Vi kom dit och så fick vi sitta och vänta och det var sååå tråkigt! Sen fick vi gå in i ett rum där han fick en spruta, det gjorde lite int tyckte han, men duktig är han!
Vi fick sen sitta och vänta på att han skulle bli trött, efter en stund somnade han och då bar vi in honom i ett litet rum. Jag fick vara med där inne och hjälpa till och hålla i honom, han sov som en stoch och det var lite jobbigt för mitt mattehjärta att se honom sövd.

Efter sju bilder var de äntligen nöjda! Skönt tyckte jag som ville se min vita prins vaken igen. Men han ville inte vakna.. det var såå skönt att sova. Han lyfte på huvudet ibland när jag slutade klappa på honom, som att han ville kolla så vi var kvar! Men tillslut ville han resa sig upp och då gick vi ut. Snälla var de veterinärerna, vi fick rabatt eftersom de krånglade så med bilderna :)

Nu ligger han och sover pluttisen, det syns på honom att han tycker det är jobbigt :( Lillfisen!


Min hund måste vara bäst.

Han har redan slutat med lukteriet och skickeriet! Han slutar direkt när jag kommer och viftar på svansen och väntar på klick! Helt sjukt ju! :D

Kommer antagligen komma bakslag, men samtidigt så känns det som att det bara är så rätt nu när han vill jobba för ett klick.

Lycklig matte? JA!

Klicker är min nya BFF!

Bildbomb!

Tjohoooo nu har jag fått med mig kameran och lyckats ta kort på Specs! Solen kom tilloch med fram, inte illa!



Ståtlig snygg kille på pingisbord!




Tjohooooo va kul det är med snööö!



Gräva, gräva! Kämpa kämpa!



Tråkigt att stå stilla när man kan lattja i snön...



hahaha



Finaste i hela världen <3

Tack allihopa...

Jag blir alldeles rörd över det ni skriver!

Ett speciellt tack till dig Marita, dina ord värmde verkligen!


Det gick jättebra att göra rent öronen, det var inte lika hemskt tyckte han som vätskan, så det var kanoners! Idag har vi varit ute på långpromenad, vi gick med carro o bowie så specs fick härja av sig all sin överskottsenergi. Specs får ett helt annat kroppsspråk när han är med bowie, han har jättehög svansföring osv. Inte van att se honom så. Men det hör väl till känsmognaden som allt det andra :)

På måndag är det dags för röntgen, spännande. Men är samtidigt lite nervös.. läskigt att se honom sövd! Mammas lilla bebis.

21 Januari

Hmm någon reagarede väldigt på att jag i förra inlägget skrev att jag "fick rycka lite öra". Missförstå mig rätt, men det är inte så hemskt som det låter. Jag rycker honom självklart INTE i öronen.
Skriv gärna vem du är också.
De som känner mig VET att jag inte är elak mot Specs!

Idag ska jag och Specs träffa Carro o Bowie, vi ska gå en liten prommis och så ska pojkarna få leka :)
Har fått öronpulver av Laila på posten idag, en viss herre tyckte att han skulle öppna det innan jag kom hem så det låg papper i HELA hallen! Jisses, och pulverhållaren var lite biten på, jag antar att han ville rengöra öronen själv innan jag kom hem som en överraskning typ :D

Nu är öronen rengjorda, och jag, den hemska hundägaren som rycker min hund i öronen ska säga hejdå ;)

15 Januari

Idag har jag och Specs gått första "Långisen" på ett par dagar.

Jag ramlade av hästen i förrgår så igår kunde jag knappt stå på benen, men idag kan jag gå normalt! Det går inte fort, men vem har bråttom? Vi gick så Specson fick springa lös och det gillades! Jag hade planerat en promenad där jag inte skulle behöva bli arg, men det gick inte. Han hade glömt hur man går i koppel då fick jag bli arg och rycka lite öra, men sen så! Då gick det bra igen.
Vi var ute i ca 1,5 timma och på hemvägen fick han gå lös. Så duktig. Jag passade på att träna in lite "backa" och så tränade vi lydnad, det gick bra ändå tills specs blev alldeles för taggad och ville göra rätt hela tiden! Då kunde han inte ens gå fot ordentligt utan han provade att lägga sig ner, stanna under gång, sätta sig fot, sitta fint osv osv. Jag kunde inte göra annat än att ställa mig och gapflabba åt honom! Han är ju så söt.

Specs och Pepsi är så goa mot varandra, de busar, äter tillsammans (pepsi äter i specs matskål med honom) och myser ihop. Sååå sött.

8 Januari

Oh så kallt det är ute nu! Stackars lillfisenspecs får köldkramp nu när det är över -20! Då hoppar han fram till mig på tre ben och vill att jag ska värma tassen, han vet vad som gäller :) Och när jag värmer så tittar han på mig och ser sådär söt ut som bara han kan göra <3 Jag får en slick på kinden (som jag inbillar mig) som tack :) Efteråt blir han så glad och börjar hoppa runt mig och ska leka, han är så sjukt gullig!

Idag har jag även ringt och bokat tid för höft/armbågs röntgen! Dutti mig. Vi fick tid den 25 Januari klockan halv två, ska bli spännande att se hur han sköter sig ;) Fick Magnus som veterinär också, han är så grymt bra! Tyvärr hade de inte ögonspecialisten hos dom då, han skulle komma den 18 Februari, så får se om vi kan boka ett möte då. Synen verkar det inte vara något fel på iaf! ;)

Fy tusan vad det är kallt ute.. vill inte ni också att det kan bli ca -5 istället för -25?

Gott nytt 2010!

Specsen och vi önskar er ett gott nytt år! :)


RSS 2.0