Danföredanföredan!

Snart är det jul, våran andra jul med Specs :)
på dagen ska jag och specs vara hos min moster och träffa heeela släkten, mys. Robin ska vara med sin familj under dagen :)
På kvällen ska vi hem till mamma och pappa och mysa lite :)

Jag och Specs kom nyss in från en halvlång kvällsprommis :) Vi gick en ganska tråkig och kall prommis, så jag tyckte Specsarn skulle få rejsa lite! Vi gick till skolan så han fick hoppa på stora snöbollar och springa lite, och gräva lite och äta lite snö. Sööten. Sen gick han lös hela vägen hem! Tur att jag hade min stalljacka, för kamphunden i specs kom fram när vi busade på skolan, jisses vad han hoppa på mig och bet i armen och skulle härja! Men söt är han ändå.

GOD JUL på er alla mina läsare :)

19 December

Kaaaaallt är det nu! Men gud va skönt det är med en REN hund, han blir inte smutsig oavsett vart vi går. Härligt det.
Vi har kommit igång igen med långpromenaderna, sköönt. Men dessvärre har specs hittat tillbaka till trotsen. Inte så rockigt.

Hur går det mellan djuren?
Såååå bra!

Specs och Pepsi är myskompisar och buskompisar nu, de gillar varandra så mycket, pepsi hoppar på specs och biter honom i läpparna och i fötterna, men specs gör inget alls, han slickar bara på honom, specs är så himla duktig och så snäll.

Nemi och pepsi har börjat jaga varandra i lägenheten, nemi fräser inte så fort hon ser honom så det går frammåt :)

Så skönt!

Välkommen hem Pepsi <3

Här kommer bilder på våran senaste familjemedlem :)

11 December

Idag har jag och Specs gått en långpromenad. Han fick ha sin väska på sig för att han skulle få jobba lite mer, och han gillar den inte alls i början. Men när han väl kommer ut så glömmer han bort den. Knäppisen :)
Han har kommit in i en bära-pinne-period igen! Han ska ha de där låååånga långa pinnarna, och jisses sicken stolt kille han blir då. Svansen högt upp i himelen och nacken böjd, han blir en riktig snygging då vill jag lova :)

I morgon ska vi hämta Pepsi! Jisses vad vi längtar!
Vi ska passa på att stanna i karlstad när vi är på väg, vi skulle hälsat på Marita, Klas och Thea, men de skulle iväg till goa göteborg.
En annan gång får vi åka dit :)Vääärldens finaste och bästa och älskade vovve. Han betyder Allt för oss <3

8 December

Reeeeegn och tråkigt väder!!

På lördag ska vi hämta PEPSI! Vi längtar så :)
I morse gick vi en halvlångis med Jennie och Diezel. Jag ficj rycka lite öra eftersom han tyckte det luktade såå himlans gott överallt och då glömmer han bort att jag fortfarande går när han tvärnitar.

Nu ska Specs hjälpa mig och städa och så ska vi försöka julpynta litegranna! Har inte gjort det här än.. fy skäms.

RSS 2.0