26 November

Idag är jag sjukling, och det betyder att stackars Specs inte får det han vill ha, en lååångpromenad. Men han får vila ibland han också, nyttigt. Nu ikväll fick han iallafall leka med Boston på grusplanen, det gillades! Jäklarns vad han sprang. Det var vattenpölar där också, så ni kan ju gissa vilka retrievrar som var lyckliga och skitiga när de lekt färdigt!

Nu är Boston en aning större dock.


Jag pratade med Laila förut, hon ville att jag skulle komma till henne! Och jag lovar, hade jag inte haft tenta på måndag hae jag  inte tvekat att åka i morgon! Fy tusan vad jag saknar henne. <3


I morgon ska jag och Specs sova hos mamma (mormor för Specs), det ska bli så himla mysigt. Känns så skönt att komma hem ibland, för det känns fortfarande hemma där. Speciellt när Robin inte är hemma här, för han är mitt hem. Fy tusan vad tomt det är utan dig älskling!
Nu ska jag och Specs kolla på film tror jag.

Nya bilder på Pepsi!

Stor börjar han bli nu lillen :) Snart får vi hämta honom :D
21 November

Blir lite kvällsbloggande innan jag och Specs ska ut och kvällskissa för att SOVA. Jisses så trötta vi är, och det har vi anledning till att vara. Vi gick milen idag med tillsammans med Carina och Hero och Romana! Sista tre km sprang vi också, då var specs sååå duktig och sprang brevid mig hela tiden :)
Efter stallet åkte jag och red i ca 1,5 timma, jobbigt det också :P

Specs har sovit hela dagen och ligger däckat brevid mig här nu, han är så trött men gick ändå upp för att lägga sig brevid mig. Mammasgriiis <3


14 November

Kurs idag igeeeeen! :D Tyvärr hade vi inte regnet på våran sida. Vi hade koppelövningar idag och specs va sååå duktig! Han lyssnade jättebra och hade superkontakt med mig. Så skönt att lillgrisen äntligen är tillbaka nu. Vi tränade skvallerträning, men han är ju så knäpp :P För när han se något och sen tittar på mig så får han godis och beröm. Efter en stund så kollar han bara åt sidan pch sen på mig igen! Han skvallrar utan att skvallra :P

Han är tillbaka!!!

Nästan iaf ;)

Äntligen har älskade Specs lugnat ner sig.. han börjar komma tillbaka till att faktiskt lyssna på mig! Tur att vi fick börja kursen, tror det är den som hjälpt oss att hitta tillbaka :)

Idag var vi ute ocj gick jag och Specs, vi gick fyra km och han fick gå fot hela vägen! Lite pipig blev han ibland när han tyckte det blev för tråkigt. Men sånt är livet ;)

Sisi på kursen gick det såååå himla bra så jag blev så stolt över plutten. På torsdag ska vi träna i Karlstad också :) Hoppas på bättre väder då :)

3 November

Här kommer nya bilder på MIN nya lillebrorsa! ;) /Specsavers1 November

Igår hade vi en fullspäckad dag!

Först så åkte vi till Kil för att kolla på kattungar, och vi har tingat en, han heter pepsi!
Därefter åkte vi hem till Marita och Klas för att hälsa på en snabbis, Specs och Thea lekte lite :) Marita tyckte Specs har en härlig energi! och det har han verkligen, finns mycket energi i den kroppen ;)

Sen åkte vi hemmåt för jag och Specs skulle på kurs. Specs var trött redan innan vi kom dit och det var riktigt bra! För då skötte han sig utmärkt ;) Han var jätteduktig och kunde vara lös bland alla hundar och änder som landade i vattnet. DUKTIG!

Vi fick träna på att hundarna skulle flytta på sig med hjälp av vårat kroppsspråk, och sen hade vi skvaller träning mitt i centrum. Han var verkligen en guldgosse idag :)

Efter det så gick vi hem till Jennie, hon skulle färga mitt hår, och specs fick inte sova där heller ;) Gissa om han var trött?

När vi väl kom hem somnade han direkt!

Han fick bara sova en stund, för sen skulle jag och Robin gå hem till Jennie på fest och då fick Specs gå hem till Boston, och där blev det inge sova heller för honom. Så idag är Specs TRÖTT. Han ligger just nu och i soffan och tittar på mig ;)

Här kommer en bild på Pepsi, väldigt dålig bild, men man ser lite iaf :)


RSS 2.0