Sommartid!

Vi kom hem vid ca halv tre inatt, och bara sådär kom vi på att klockan är halv fyra, där försvann en hel timme med sömn ;)

Igår hade jag en vilo/synd dag! Jag gick ingen långpromenad, och jag åt bara massa dumma grejer, men ibland måste man ju få göra det också. Jag och Specs ska snart iväg på långpromenad med Carina och Hero :) Ska bli spännande att se hur lång den rutten är vi tänkt att gå!

Totalt den här veckan har jag gått ungefär 30,5 km!

Konstig dröm!

Jag drömde att jag åkte tåg till Arvika för att jag skulle hälsa på en klasskamrat. Då var det en ung kille med på toget, han var väl typ tolv, och han var sååå elak! Så vi började tjaffsa. Sen helt plötsligt så var jag i kaffeterian i skolan, jag skulle köpa en Loka, och den smakade så jäkla virdigt! Så jag gick och frågade om man fick byta, men det fick jag inte. Sen befann jag mig på tåget igen, jag och Specs var hemma hos klasskamraten, hon hade ett jäkla snyggt hus! Sen när vi skulle åka hem gick vi på stan innan tåget skulle gå, och helt plötsligt hade någon tagit Specs! Jag fick sån panik att jag började gråta, så jag frågar klasskamraten om hon sett honom, då var han tydligen med en annan kompis, så jag behövde inte oroa mig sa hon, hon skulle också åka hem till kristinehamn så hon skulle ta med Specs på tåget.
Sen när tåget började åka så hittar jag honom inte!
Då fick jag panik igen och hoppade av tåget i farten för att hämta honom, jag sprang runt på stan där och ropade på honom, tillslut hör jag hur han skäller! och jag träffar en kompis som bär runt på sin katt, och jag frågar om han sett Specs, men det hade han inte. Sen får jag syn på SPECS! och jag blir så lycklig att jag grinar igen, och specs blir lika glad han, han springer och hoppar upp på mig och pussas maaassor.

Det var en riktigt otäck dröm.. Mattes lilla Plutt!


26 Mars

idag har vi gått långt igen, precis som alla andra dagar denna vecka, härligt att ha kommit igång!!

Nu på förmiddagen gick jag och Specs ca 4 km,och ca 6000 steg. Jag räknar på stegräknaren så det stämmer säkert inte hundra. Men jag blir varm och Specs blir trött, det är det viktigaste!

Dagens lunch består av: 1 dl Bulgur, 1 kokt morot och två schnitzlar!

Nu jäklar ska fettet bort.

22 Mars

Har precis storstädat lägenheten! Jisses va skitit det blir den här årstiden, ibland kommer tanken att man vill raka ner Specs så man slipper få in halva grusgatan in :p Men Neeej, jag ska inte!

Nu ska vi strax ut på långis! Mys pådet!


19 Mars

Jag älskar hur min blogg ser ut nu! Så himla kul att gå in o kolla på den då, hoppas ni läsare tycker det med!!

Idag har Specs varit med mig till stallet, vi åkte vid halv nio så Specs var fortfarande ganska trött när vi satt i bilen.. morgon trött? javisst.
Vi åkte och hämtade A-K och hennes hund Millan, sen for vi iväg och fixade i stallet. Specs har blivit så duktig i stallet nu! Han kan vara lös på stallplanen, det enda han gör är att äta hästbajs, men det kan jag fakiskt leva med ;) Han springer inte in till hästarna i hagen längre, han går ut ur stallet, springer runt lite, kissar, får lite retriverfnatt osv. SÖT!

Nu har jag en mycket trött vovve och matte är också trött, men hon måste plugga, så jag får slappna av så fort jag läst klart min lilla bok!

Skönt nu när snön är på väg att försvinna, dock är slasket inte så roligt, för min hund får duscha ganska mycket då :P Jag försöker få honom så ren som möjligt genom att kasta snöbollar i snön, men de är inte alltid det räcker tyvärr! Då blir det duschen för honom :)

GÄSTBLOGG

Tjo, Bella här :)
Har gjort om designen på Specs och Sofies blogg :)
Hoppas det duger!
Kika gärna in på min blogg ^^
Det var allt för mig, ciao!




18 Mars

Här kommer massa bilder som isa-bell tagit! Hon va hos mig igår och hundgalen som hon är så fick hon låna specs som modell ;)


Mattes fina kille!


Hopp hopp Skutt skutt!


LoveLoveLoveLove!!


Bus :)


haha söten


Specs (mammagris #1) och fotografen Bella :)

14 Mars

Idag har vi varit med på söndagspromenad igen! Det var väldigt många hundar med idag, kul! men det betyder också mer träning för Specs som tror att alla är där för hans skull ;)
Det gick jättebra idag, han fick gå kopplad mestadels, för det gick en gubbe med rullator framför oss, tror inte det hade vari så poppis om vi släppt alla doggsen ;)

Nu är iaf Specs rikigt trött, jag har tankar på en rask liten promenad lite senare, men jag börjar bli tlött.
Vi får se om vi orkar!

Vi har bokat biljetter till Järvsö=Tråålla o Laila! Vi åker den 3 April, ska blu så kul!

8 Mars

Oh såg precis att jag skrivit här i bloggen för exakt ett år sedan ;) Spännande info! Hoppas ni alla antecknade detta.

Igår var en suuuperdag! Vi gick med på hundpromenaden som några stycken ordnar varje söndag. Igår träffades vi ute vid Marieberg, vi var ca 10 hundar!
Sedan gick vi till statsbondgården där vi fick pannkaka och fläsk, sedan knatade vi tillbaka.

Specs var riktigt het på gröten i början och drog och drog som en galning och hörde inte något. Men sen lungnade han sig äntligen :) Då fick han och två andra vara lösa först, sedan släppte de andra sina hundar också och de sprang allihopa och härjade och lekte, såg såååå härligt ut!
Det var en softis med igår, han och Specs rök ihop tyvärr. Softisen skulle jucka på Specs heeela tiden! och Specs sa ifrån och då sa softisen ifrån och så började det, ingen blev skadad som tur är, men Specs hade fullt av softis hår i munnen :P

Men sen fick Specs vara lös med de andra igen, det var faktiskt inte han som började, och då gick allt suveränt!

Vi ska gå med nästa vecka med minsann, är supernyttigt för hundarna och skitkul för mig :D Är ju såklart kul för Specs med ;)

5 Mars

Idag är en väldans bra dag! Jag blev klar med min hemska kurs idag, jag klarade den utan massa extrajobb. Inte illa! Hoppas på att jag hittat ett bra flyt nu. Alla böcker är köpte till nästa kurs, och det gick på ca 1300. Inte konstigt att man är fattig som student ;)

Jag och Specs kom in från en långpromenad för en liten stund den, vi gick och myste hela vägen. Vädret är underbart, solen skiner, det är varmt och fåglarna kvittrar, man blir lycklig av det! Specs var superduktig idag, han är jätteuppmärksam på mig, och ser vi någon så vet han att han ska komma till mig, han är en stjärna!

Specs har varit dålig i magen, i förrgår natt vaknade jag av att han bajsade inne, då var det bara att springa ut och gå en sväng så han fick rasta sig. Sen fick jag torka bajs, och Specs han skämdes så! Han ville inte ens titta på mig medans jag torkade, lillplutten. Idag har han ätit ris och lite mat, han är pigg som en mört och det har inte kommit något bajs, så förhoppningsvis är han bra nu :)

3 Mars

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade!

Men nu börjar äntligen den här hemska kursen lida mot sitt slut, och det ser både jag och Specs fram emot!

Idag har vi gått en superhärlig långpromenad på ca 1,5 h! Vi tränade mycket fotpositioner och fotgående, tillslut blir han en arbetsmaskin och släpper mig inte med blicken! Så söt han är lilla sockertoppen!
Nu ska han strax få mat och sen är det kvällen för honom, han har lite att sova ikapp eftersom han inte vilat ordentligt efter promenaden än, så går det med en matgalen hund ;)



Älskar den här bilden, och hunden såklart, mest av allt. Han är såååååå himla bäst! PUSS på mammas gris <3 (husses med såklart ;))

RSS 2.0