Bild!27 Februari

Igår var vi ute o latjade i skogen i två timmar! Gissa om jag hade en trött hund när vi kom hem. Han somnade i duschen medans jag tog fram handdukar och hängde undan kopplet. Det är inte såå kul att ha en vit hund när det är slaskvarning ute.
Vi var ute med Laila och Therese och en massa hundar här om dagen! Tror det var sex tollare och en podenco och en söt golden. Vi släppte dom uppe på Björkvallen, det finns en stor inhängnad fotbollsplan där. Oj vad dom sprang! Specs fick två pojkvänner också, JJ o Maskot heter dom. Men när dom blev för jobbiga så kom han och satte sig hos mig, då satt de två pojkarna och väntade på att Specs skulle springa igen, och snäll som han är så sprang han lite till med dom.

Idag blir det skogpromenad igen! Eftersom jag har världens bästa och snyggaste vovve så är det så kul att gå med honom, han är lös i skogen och möter vi folk så går han bara förbi, möter vi hundar så tvärnitar han och tittar på mig...

"Mamma.. Ä-är den farlig?"

Då kommer han om ett skott till mig och går så fint förbi, sen springer han vidare igen.

Min lilla fegis <3

19 Februari

Idag har vi haft våran sista kurs.. är alltid lika tråkigt för denna gången lärde vi känna varandra allihopa.
Idag fick vi vara ute igen, vi tränade inkallning och hade övningar vid olika koner, jättekul!
Under inkallningsövningarna fick Specs en stor Bethoven på sig, då blev han lite rädd, men sen började dom pussas! Så pusskalas har det verkligen varit idag! Specs pussades med Dagmar också :) Dom är så söta!
Vi hade en trevlig avslutning efteråt, med gott fika och trötta vovvar i knät.

Just nu har vi en trött vovve, han har sovit sen vi kom hem. Hn gjorde ett tappert försök med att leka med sin gris, men han slocknade igen.

Han har ätit grisknorr idag! Först fattade han inte vad det va, för han la den bland sina leksaker. Men när han började tugga på den så försvann den fort som attan!


12 Februari

Idag var det kurs igen! Vi fick vara ute idag, vi tränade inkallning och det gick jättebra, det jag behöver träna på är att hitta ett ljud som gör att Specs hör mig när han leker med andra hundar. För då hör han INGET! haha
Sen gick vi ut och gick en sväng allihopa. Specs var lös hela tiden, suoerduktig!!

Slänger med en bild på Specs och Laila, Specs har sin rosett på sig :)


8 Februari

Utställningen gick superbra! Är helnöjd verkligen.

Han skötte sig kanon i ringen, Vi var sex stycken, dommaren kollade igenom Specs och han blev glad av att någon äntligen ville klappa på honom ;) tandvisningen gick kanon den med, han visste att jag hade godis, så då dreglade han jäättemycket så dommaren fick torka av lite slem på Specs ;)
 Sedan sprang vi, jag hade en boll i fickan och en lång tröja, specs skulle prompt bita i den slängandes fickan/bollen så han började studsa lite. Men det gick bra. Sen när han skulle ställas upp så hade jag full sjå med att flytta hans ben, han fick för sig att det var obekvämt att stå så. Så jag glömde heeelt bort att hålla ut svansen :(

Men men, allt gick väl. Vi gick vidare tillsammans med alla andra med HP! Sedan slutade det på en andra plats!! Dommaren sa att hon hade svårt att välja vem som skulle vinna, så det stod mellan vinnaren och Specs.

Är sååå himla stolt över Specs, vi fick våran första rosett idag!

7 Februari

I morgon är det dags igen! Börjar bli väldigt pirrig i magen nu, inte nervös pirr, utan mer åh-vad-det-ska-bli-roligt-pirr! :D

Det ska bli så roligt att se vad Specs tycker om detta nu när han blivit lite äldre! Han är såå bra att ha med på såna saker, han är lungnet själv. Tur det så han kan ta ner mig på jorden ;)

Igår var vi och spårade! Han var jätteduktig och hittade klöven :) Lägger in lite kort från igår tänkte jag!

 Smaskens tycker han!

RSS 2.0