Klossträning!

Det har vi sysselsatt oss med på morgonen nu, sist vi provade något liknade gav han upp. Men då hade jag klickern och jag tror det är därför, jag kan inte riktigt hantera den så då blir det skitsvårt för oss båda. Är ju bra om någon av oss kan lära den andra iaf ;)

Han var riktigt duktig iaf! Vi höll inte på länge, max fem minunter och han har förstått att ena tassen ska på boken iaf :D Efter han provade att slicka på den, butta på den och lägga sig på den så tror jag han blev irriterad för han bankade på den med tassen! Hurra vad glad hans matte blev när han gjorde så, så då provade han igen! Eftersom jag blev lika glad då så fattade han galoppen ;)

Han är sååå himla bäst min Specs!♥

Idag ska jag och Robin på begravning. Min farfar dog i slutet av Juli. Kommer bli hemskt jobbigt. Jag har aldrig varit på en begravning för någon som stått mig så nära.På tal om roligare saker så är Specs såå himla bra med valpar! Våra grannar har en goldenvalp på fyra månader. Vi träffas ganska ofta så hundarna får leka och de leker såå himla bra! De brottas och härjar och det är härligt att se! Svårt att tro att Specs varit sådär liten bara :PMammas baaaby!


<3


Båttur :)

Specs har åkt båt för första gången nu :D Han var så himla duktig! Ingen tvekan att gå på bryggan eller hoppa i båten alls, så himla duktig!

Här kommer lite bilder :)


Nyfiken och glad!


Specs och lilla Amigo :)


Igen


Njuter för fulla muggar ;)

Skogspromenad!

Idag har vi varit i skogen och letat efter kantareller. Specs var ingen vidare bra kantarellsökare dock ;)

Vi hittade inte så mycket! Men det var en mysig och skön promenad :)

Här kommer bilder!


VACKER!!


Bästaste Robin var med också :) Här har han hittat ett hål eller nåt :P


Gosen


Haha specs gör ett asgarv ;)


Vad är detta?


Matte och Specs :)


Nu får ni kommentera också!

KääärlekInga ord i världen kan beskriva kärleken till denna underbara hund!

RSS 2.0