Torsdag

Nu har jag börjat sova hela nätterna, har kommit på att det är ganska skönt. Jag ville ut och kissa en gång vid halv två, men efteråt så gick jag och matte och la oss igen. Sen sov jag ända tills husses klocka ringde!

Tänk igår när husse kom hem så hade han köpt med sig mat till mig! Det var en jättestor säck, och den luktade väldigt gott för jag blev helt vild och knasig och sparng runt den och skällde lite på den.

Jag har även kommit på att det är ganska roligt att busa med andra saker än mina leksaker, hihi!
Jag tycker om att dra i duschdraperiet. Men det får jag inte, då säger dom Nej till mig och då slutar jag så snällt. Det är också kul att bita i borden o stolarna, men det får jag inte heller, då ger dom mig en av mina tuggleksaker istället. Det kliar väldigt i min mun. Men jag är snabblärd och har redan lärt mig ett ord dom kallar "loss". Jag får en lites mumsbit om jag släpper när dom säger så och då är det klart att jag lör mig fort!

Onsdag

Nu är det varmt ute, det märks tycker matte och husse för jag ligger och sover inne på toan hela dagarna! Förrutom när jag ska äta och vill leka o busa förstås :)

I natt sov jag hela natten, jag är väldigt duktig. Det säger matte och husse hela tiden och det är väl klart att jag är det!
Jag vaknade klockan fem, förökte väcka matte och husse men dom vaknade inte så jag ryckte ner en lampa i golvet, då vaknade dom minsann!
Jag hade gått till husses sida av sängen, och när matte ropade på mig så hade jag glömt hur jag kom dit. Så husse fick snällt lyta mig.
Då var jag väldigt kissnödig så det var så skönt att få komma ut!

Jag har lärt mig massa saker redan också, jag kan redan sitta när jag ska få mat, och titta husse eller matte i ögonen (förstår inte varför jag måste titta på dom när dom håller i min mat, det är så svårt!)

Jag är som sagt en mycket duktig och smart valp!

Tisdag.

Tänkte berätta lite om min första natt i mitt nya hem!
Matte och husse var ute med mig precis innan dom skulle sova, jag sov redan då men jag var lite kissnödig så det var skönt att få komma ut.
Jag vaknade vid ett första gången och gnällde lite extra högt så att matte skulle vakna, då släppte hon ut mig och jag var jättekissnödig då! Så matte tyckte att jag var väldigt duktig som sa till. Sen ville jag busa när jag in, matte var trött så hon lekte väldigt dåligt med mig, så jag tröttnade tillslut och somnade igen. Sen vaknade jag vid halv fyra och var kissnödig igen, men då var matte lite för långsam så det kom på golvet. Men det gjorde inte något eftersom jag var duktig och sa till men matte var för långsam. Sen sov jag till halv fem och då fick husse gå upp med mig (matte behövde sova lite), och då blev jag glad för då fick jag komma ut och kissa igen. Sen sov vi en liten stund till allihopa tills husse skulle till jobbet, då fick jag mat och sen gick matte och jag ut för då blev jag både bajsnödig och kissnödig.

Matte och husse tycker att jag är himla duktig, och det är klart att jag är det!


Hejsan på er!


Jag heter Specs och jag är en liten Golden Retriever hane på åtta veckor, idag har jag fått en ny familj och det är jättespännande!
Resan till mitt nya hem gick bättre än vad husse och matte trodde, man kan undra vad dom oroade sig för? Jag låg på golvet vid mattes fötter nästan hela vägen, det var jättevarmt så matte och husse stannade och blötte ner mig lite. Det var väldigt skönt!

När vi var framme vid mitt nya hem så fick jag träffa matte och husses två katter som heter Nemi och Ozzy. Ozzy var ganska tuff faktiskt, jag vill busa med honom hela tiden! Nemi därimot var inte så rolig, hon låter konstigt och ser arg ut. Men vi ska bli vänner snart har jag bestämt!
Men jag får nöja mig med att leka med matte och husse nu i början, och det har jag gjort! Jag springer och jagar dom ute i gräset och när dom stannar så vill jag ligga i knät och pussas. Det är mysigt :)

Jag har dock hunnit gjort en olycka på golvet, men det var matte och husses fel. Dom var inte tillräckligt uppmärksamma!

Nu börjar det att bli sent, ska snart få gå ut och busa igen och sen ska jag få mat inför natten, vilken lyx att slippa dela maten med mina syskon! Fast jag saknar dom litegrann. Jag saknar min gammelmatte Marita och mamma Thea också.
Fast snart ses vi igen! :)
Såhär snygg är jag, nästan lite väl snygg va? ;)

RSS 2.0