Mimmi <3

Idag har jag fått gosat, pussat och luktat på Mimmi för sista gången. Hon fick äta gräs och massvis med godis. Det är så fruktansvärt jobbigt att veta att nu när jag vänder mig om är det sista gången jag får se henne, usch.

Jag cyklade med när Karin/Bosse och Irene/Zelma red en sväng, vi ville inte att hästarna skulle vara i stallet när det skedde, och när vi var så nära hem så vi såg stallet såg vi containern som kom för att hämta henne.. den åkte förbi oss och vi grät alla tre. Då blev allt så verkligt..

Det sista jag sa till henne var:  Tack för tiden jag fått med dig, hälsa Alexander från mig.

Hästar är så himla kloka, som Irene sa, de har riktiga ärthjärnor ibland, men de är nog bland de klokaste djuren som finns.

Vila i frid nu tjejen <3


Sjukhuset.

Idag har jag varit på sjukhuset, hade en ganska hemsk natt. Jag fick 39 graders feber bara sådär igår kväll, så jag tog en tablett och gick och la mig. När jag väl ligger kan jag inte sova för jag kan knappt andas! Jag provar alla möjliga olika ställningar men jag får knappt någon luft. Känner hur paniken börjar komma, vågade inte somna! Robin frågade om vi skulle åka in akut, men dum som jag är sa jag "Nej, det är nog ingen fara". La huvudet högt och då gick det lite enklare samtidigt som tabletten började verka. Så jag låg där och svettades och Robin väckte mig och frågade hur jag mådde, han blev nog lite orolig för mig <3

Imorse pratade jag med mamma och hon tyckte jag skulle ringa och fråga vad de trodde det kunde vara, så jag ringde och berättade hur jag mådde. Då fick jag en tid vid halv två och jag yckte det var en bra idé.
Väl vid sjukhuset så fick jag sitta och vänta en liten stund och sen tog en sköterska in mig till ett rum där jag skulle vänta på en läkare. Jag satt och väntade i ca 20 min när han kommer in och frågar hur det är med mig. jag berättar att jag har jobbigt att andas och att jag har hosta, och att det gör ont när jag hostar. Jag berättar också att jag tog tempen innan jag åkte som visade på 38 grader. Då säger han: "Ja men tempen ska man inte ta på dagen, för då är man så aktiv" Jaha, tänkte jag, det kanske jag är. Tyckte det va konstigt eftersom jag precis berättat att jag knapp kan gå utan att få ont i bröstet.
Sen ska han lyssna på lungorna, och han säger att jag ska ta av mig tröjan, jag hade en grå mjukiströja på mig, så jag tog av mig den, sedan hade jag ett linne på mig, ingen BH. Då säger han att jag måste ta av mig linnet också, men jag säger

- Nej jag har ingen BH på mig
-Nehej, men jag kan ju inte höra om du inte tar av dig

Det förstår jag med, men jag drog upp tröjan bara, jag HATAR att visa mig utan tröja, och jag kände ingen som helst tillit till honom för att ta av mig tröjan. Han lyssnade men han hörde inget, och det va skönt. Men de skulle ta ett prov, så sköterskan kom in och tog ett blodprov, så vi pratade lite och hon berättade att hon har haft som mig men att hon hade lunginflammation.
Sen kommer läkarn illbaka och säger att det knappt är något fel på mig, jag har en liten inflammation i musklerna. Jaha, vilka muskler? Det sa han inte för det var svårt att säga, men han tyckte absolut inte att det var något farligt. Så jag frågade om detta hade och göra med att jag har börjat springa, jag tänkte om jag hade överansträngt mig. Men nej, då skrattade han åt mg och sa att det trodde han verkligen inte. Nähe tänkte jag, ursäkta att jag frågar.

Jag hatar att jag är så feg! Jag önskatr jag kunde säga allt jag tänker ibland. Men han skrattade verkligen åt mig, usch. Hatar att inte bli tagen på allvar!! okej om jag hade ont i ett ben eller nåt, men nu kan jag knappt andas! Det är väl en ganska viktig grej för kroppen? Herregud.. inte konstigt att läkarna här i stan har dåligt rykte!

26 April

Tusan också, jag har blivi sjuk! Bara för att jag började springa. Aja, vänta ut detta och sen ge sig på det igen!

Specs har fått loppor stackarn :( Han kliar sig så mycket. Jag behandlade honom med frontline igår så jag hoppas det går över snart. Vi ska behandla katterna idag också, det behövs också. Sen när jag blivit frisk ska allt saneras också!

Och våran lilla Pepsi ska kastreras på måndag, jag LÄNGTAR! Så han kan få gå ut och springa och sen komma in och vara gosig, så man inte behöver vara arg på honom hela tiden bara för att han har så mycket energi.



Och världens finaste Mimmi... finns inga ord, men kommer sakna dig så mycket <3

saknabilder!


Simson, katten vi hade hos mamma, så gosig!


Världens bästa häst, saknar sååååå!!!! <3


Alpha, henne tog jag hand om när Alexander gick bort, vi fick ett speciellt band hon och jag!


Våran fina Ozzy <3


Min älskade lilla Benjamin! <3

Det går NERÅT!!!

Ja mina vänner, det gör det! Oroligt sakta men förhoppningsvis säkert. 1 fjuttig cm mindre på min kropp. Man får vara glad för det lilla!
Jag har börjat med en ny tortyr grej som gör att jag alltid får ont nät jag skrattar eller ställer mig i en konstig ställning, jag har börjat att SPRINGA! Jag har nog blivit lite galen. Men jag springer med Carina och hon stöttar mig superbra. Det blev lite jobbigt igår när vi sprang, så hon sa så snällt att nästa gång blir det förhoppnongsvis ännu jobbigare! jaha, det låter ju underbart, eller hur? Men seeeeen så skulle det kännas bättre! Så på måndag kommer jag att bli ännu tröttare, få ännu mer blodsmak i munnen, bli ännu mera snurrig och fundera lite till på om det är såhär det känns innan man ska svimma?
Men sen! Då kommer jag att flyyyyga fram på spåret! Visst?

Specs tycker om min nya motionsvana! Tjohooo vad han springer! När det inte luktar väldigt gott, tik eller hankiss spelar ingen roll! Han gillar båda könen! Hans tjej är Tråålla och pojkvännen är Hero. Mysigt! :)

Idag har jag funderingar på att kanske låta oss vila, min kropp skulle nog må bra av det. Men vi kanske beger oss iväg på en liten skogsrunda för att lyssna på fåglar och träna hundmöten! ja, så blir det nog.


Happy happy today!

Morfar!

Morfar har blivit medlem på facebook.. hur häftigt är inte det? :D

Hej Sofie
Tack för den hälsningen. Det gjorde mig glad! Hoppas jag snart är lite mer på benen så vi kan ses. Ni är alltid välkomna och spex behöver komma hit och riva upp mossan i gräsmattan...
Idag har jag varit på sjukhuset ni Karlskoga och i morgon ska mormor med mig till Karlstad där de ska fininställa min nya pacemaker. Kan Du tänka Dig, jag är också datastyrd.
Kram!
Morfar

Han är inte dålig min morfar inte! <3



Vi kom nyss in från en långpromenad med Charlotte och Malte, det är första hunden på länge som Specs verkligen lekte med, inte ett endaste litet morr eller försök till översittar fasoner! Skönt.
Vi har tränat hundmöten idag, han har ju börjat med fåniga saker som att blåsa upp sig och gnälla, men det ska vi träna bort, och idag gick det faktiskt superbra! Härligt med framsteg!

15 apapapapril!

Specsarn har fått gått långpromenader varje dag denna vecka, vi går ca en och en halv timme tillsammans med jennie, diezel, wilma och thilda! Superbra väg för han får både vara lös och bara gå i kopplet, de kan behövas ibland då herrn är inne i en lukta-kissa-lukta period IGEN, de kommer väl aldrig att ta slut ;)

Nu har han tagit kvällen och vi ska snart göra detsamma. Så himla skönt med fredag i morgon! Sova på lördag, fasen va skönt ;)
I morgon ska jag kanske träffa Bella också! Spännande och nervöst för blyga mig!


Väry najs däj!

Har haft en sååå bra dag på praktiken idag! Jag har lekt massor och pärlat pärlplattor och läst sagor pch ätit massor av sandkakor.
jag har även fått massvis med beröm, och det känns riktigt skönt för en osäker liten praoelev kan jag lova. De tycker jag är som en helt annan människa från förra gången jag var där, helt underbart att höra.
Sen det bästa av allt! Jag satt och hjälpte ett barn på med skorna, så säger han. Jag tycker du är en väldigt bra fröken!  Gissa om jag blev glad? Det är ju nästan det bästa betyget man kan få ;)


Nu ska jag ut på långpromenad med min mensvärk och voffsen!

Back Home!

Nu är vi hemma igen, Specs är sååå himla trött. Tåg resan hem tyckte han var lite jobbig tyvärr. Han var väldigt stressad på stockholm central, inte så konstigt egentligen, massor av folk som inte ser vart de går, läskiga reklamskyltar som byter bild, och andra hundar! Dom är han ju inte rädd för, men han blir ju uppe i varv av dom.

Vi fick sitta ute i kyla och blåst i typ två timmar, inte så kul. Vi frös båda två. Men inne fanns det ju inga sittplatser! Tåget hem till kära kristinehamn lät som bara den tyckte specs, det skramlade och gnisslade och luktade bränt varje gång de bromsade! Är glad att vi kom hem hela!

Det var hemskt att åka från min käraste Laila! Jag grät och ville inte sluta kramas innan jag gick på tåget.. Usch för att det ska vara 30 mil mellan oss, ogillas så himla mycket.



Den här dagen då? IIiiingen aning om vad som sker, min käraste och älskade Pappa fyller år, så vi ska nog dit och säga grattis till gammelgubben ;)


Grattis Papppi!





Vila i frid Billy <3


Fredag kvääääll

Vi har börjat att förlåta Specs lite smått för mördarincidenten tidigare.

Nu är det snart dags för te och Så ska det låta, så går det när man åker till en äldre kvinna ;)

Vi tog lite lekbilder ute förut som jag tänkte dela med mig av!


Tjohoooooo!


Alla efter Specs!


Rädd för valp?


Men här hämnas han den lille jäkeln!

Specs.. den lilla musmördaren!

Idag på morgonpromenaden gick vi all ro och njöt av regnet vi fick i ansiktet, helt plötsligt dyker en liten söt mus upp framför oss, hundarna ser den inte, men vi vill gärna kolla lite mera på den! Sen kommer Tråålla och trampar på den så den springer iväg, då får både Tråålla och Specs syn på den, Specs den elakingen tar den i munnen!! Usch, både blä fy och elakt gjort av honom.

Vi har sett första vårtecknena här uppe i Järvsö också!


Världens sötaste Gååva ville dock gärna ha kvar vintern, så hon käkade upp alla tussilagona!

Nu ska ni få se Specs riktiga sida ;)


Knäppis <3


Jag och Alla pluppisar!

Jag har blivit sjuk igen, riktigt riktigt sjuk, VALPSJUKA!
Gååva är såå gosig och luktar underbart, jag vill ha en liten bebisplutt igen!



Järvsööö!

Nu är vi äntligen i Järvsö! :) Vi Åkte tåg i typ sju timmar och vi var båda riktigt uttråkade tillslut, men Specs skötte sig så bra! Han tyckte reklampelarna i Stockholm Central var lite läskiga, för de rörde ju på sig ;)
När vi kom fram till lilla Järvsö så kände Specs och Tråålla igen varandra DIREKT! Härligt :)

Vi går promenader, hundarna härjar som tusan, vi tränar lite klicker och Laila fick bekräftat att Specs inte är så duktig som hon trodde! HAHA!

Idag har solen lyst på oss så vi gick ut till skogen och tog med våran lilla vän kameran. han tog riktigt fina kort på hundarna! Men jag tänker bara visa dom på Specs och mig, resten får ni kolla in hos Laila!

Här kommer bilderna! Kolla in honom nu Marita, snygging!


Mammas guldgosse


Killen är lik sin pappa i vissa vinklar!


Låter bilden tala för sig själv!


Lovebirds!


Mammasgrissnuttplutteligossnosbebis!


Specs skyddar Gååva mot farliga fordon på vägen!


Specs- The Lekfarbror


Allahopa!


Löjla+ Söffi= Vänskap!


Nerveeeeeeer!

Det är nästan så att nerverna är utanför kroppen på mig nu. Jag åker om 26 timmar. Helt sjukt, tiden har bara försvunnit!
Jag har varit lite sjuk under veckan, lite febrig och halsontig, men när jag vaknde i går var det borta, det har förvandlats till en förkylning, och det kan jag leva med.

Specs har blivit såååå jäääkla SNYGG måste jag bara säga! Hans svans har blivit mycket yvigare och mer välpälsad, det gillar jag, är såå fint med lurviga svansar :)
Han är välmusklad nu, och snart har han fått vuxenpäls över hela kroppen :)

Den här veckan har han fått vila från alla våra långpromenader eftersom jag varit lite sjuk, men igår fick han gå en halvlångis iaf, vi gick med Boston och Cattis och hundarna rejsade gääärnet!

De sprang på gärdena som är fulla i vatten nu, det var sååå kul :D Blöt var han och han ser ut som en helt annan hund när han är blöt :P

Om en stund ska vi gå en riktig långpromenad, den är planerad hela veckan så vi ser fram emot det :D

RSS 2.0