LEEDIIIIG!

Ja nu är jag ledig i en heeel vecka.. jisses va skönt! Jag ska njuta och njuta och njuta ;)

Jag och Specs kom nyss in från en promenad med Bella, jag och specs gillar henne! Vi gick och gick och pratade och pratade och Specs gick och gick han med, men istället för att prata gick han och tiggde lite godis ;)

Idag mina vänner, har min kära specs SIMMAT!!! Jag och Sofia var ute i jutviken och så gick vi i och gick i vattnet. Specs får värsta rycket och börjar springa som en tok i vattnet :) Så vi hittar en pinne som vi kastar och han springer och hämtar den, och så blir det liiite för djupt. Då gick han på tå för att komma fram till den. Men sen så gick vi längre ut och kastade och då simmade han!!!

haha han är såå söt när han simmar för han plaskar som fasen med frambenen och han håller huvudet så högt han orkar så han nästan ser ut som en svan :P

Men jag hoppas att han törs simma mera snart igen :) Så himla duktig är han!!

Kommentarer
Postat av: Bella

Smart :O Det borde jag faktiskt fixa.. Du är bra smart du :D Hihi

2010-06-21 @ 22:58:23
URL: http://isabellalindroos.blogg.se/
Postat av: Bella

Vilken tur :D Haha

2010-06-21 @ 22:59:03
URL: http://isabellalindroos.blogg.se/
Postat av: Bella

Haha det är ju bra det ;)

2010-06-22 @ 09:35:49
URL: http://isabellalindroos.blogg.se/
Postat av: Bella

Tack! :D

2010-06-22 @ 18:14:29
URL: http://isabellalindroos.blogg.se/
Postat av: Alma

Sorry att jag inte svarat, haft så jäkla fullt upp. Denna veckan var den mest opassande att ses för min del, så typsiskt. Men du är inte ledig något mer lite senare? :)Själv jobbar jag lite här&där, så ibland kan jag vara ledig en vanlig vardag, bussarna går ju alltid, så det är bara att det ska passa oss båda ;)

2010-06-23 @ 23:25:49
URL: http://juliusmatte.blogg.se/
Postat av: Laila i Skåne

Grattis till simmet haha! Har dom väl kommit på det så brukar de fortsätta. Kn ta en stund men i slutet av sommaren så får du du hålla koll på honom i stället då han kommer bara simma! Det där plaskandet är innan han nu vet exakt hur man simmar! Han bättrar sig snart. Kram

2010-06-25 @ 22:42:11
URL: http://lintraal.blogg.se/
Postat av: Mamma Thea och Marita

Just precis. BRA Specs, nu har du fattat galoppen. Nu blir det bara kul, kul och jättekul resten av simmarperioden. P.S. Loffe ska på utställning i Rottneros på lördag och ska sova i husvagn hemma hos oss. Håll tummarna.

2010-06-27 @ 18:38:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0