Ojojoj...

Bloggen har hamnat superefter just nu.. Men både jag och Specs har varit och är sjuka.. :(

Jag kan börja med att gnälla över mig själv lite. Jag har haft praktik i fyra veckor och där härjar bacillerna friskt! Jag blev dunderfökyld men inget mera, så jag vägrade inse att jag var sjuk, så jag körde på som vanligt. I torsdags vaknade jag och spydde som en gris, hade samtidigt så sabla ont i halsen att jag inte ens kunde prata, fick viska till robin och viska i telefonen till min handledare. Sen kom 39 graders febermannen och hälsade på, inte roligt. Så jag har legat total däckad. Har knappt ätit på tre dygn, men nu börjar jag kunna äta lite iaf. Najs.

Specs då? Jo, han mår bra. Han har aldrig varit sjuk så han själv förstått det, tur det iaf. Men hans grejer började i söndags, för en vecka sedan. Vi var ute i skogen och härjade, han stannar och slickar sig på tassen. Jag tänker att det är jäkla snön som fastnat igen mellan trampisarna, men då ser jag att han blöder. Mattehjärtat brister lite, men eftersom specs är totalt oberörd så är jag lite lugn. Det visar sig att klotoppen gått av, så som när man klipper klon i pulpan liksom. Som tur är hade vi med Carina (som är veterinär) och hon lugnade mig fort. Vi åkte hem till henne och hon kollade på det och sa att det inte va någon fara, men vi lindade det för att det inte skulle bli infektion och sånt.
Efter ett par dagar ringer Robin till mig och undrar vilken tass det är Specs har ont i, för han hade tappat bandaget och hundrackarn satt och höll upp en tass, men såklart va det fel tass ;) Han skulle lura husse minsann. Men eftersom bandaget åkte av hela tiden så blev det bara skydd på ute och väl inne så fick det andas. Eftersom han inte skulle kunna slicka på det så fick han bli trattkantarell. Och tack vare den så ledde det till ännu flera krämpor. Han fick ÖRININFLAMMATION.. Blö. Jag drömde en natt att Specs blödde i örat, så på morgonen efter det så fick jag för mig att kolla örat och då är han knallröd! han ömmar inte som tur är, utan det bara kliar som tusan. Jag ringde veterinären och vi fick komma dit samma dag.
Han har bakterier och svamp i örat, vilket han fått av trattjäkeln. Inte bakterierna då, men de har väl mått bra i värmen och börjat inrett i specs fina öra. Men HA! Där fick dom, jag sprutar ner massa giftig vätska (för dom) i Specs öra morgon och kväll och ska göra det i sju dagar. De har börjat flytta ut för han är inte lika röd längre. Matte glaaad!
Hur är det med klon då undrar ni? Det är bra! Den ser inte ens skadad ut längre och han har inte ont eller något. Matte glad igen!!

Specs är förresten världens bästa pärla ( visste ni redan), men han har tagit så bra hand om mig när jag varit sjuk. han som alltid annars är superaktiv och öser över leksaker på mig har legat brevid mig med ett huvud på min axel och haft stenkoll på mig. Nu när jag är lite piggare, visar han ingen sån hänsyn längre.. allt jag gör är lekinviter, för honom! ;)

Nu blev det ett lite långt inlägg, jag tänker inte läsa igenom för då kommer jag ta bort det antagligen, skrev mycket skumt känner jag! Skyller på feberrester, matbrist, vätskebrist och sömnbrist.
men nu går jag och mina brister och sover med mina fina.

Hejro


Beeeeebis <3

Kommentarer
Postat av: Amy

Det är aldrig roligt att vara sjuk men det är ännu värre när ens vovvebebis är sjuk. =(

Det där med att vovve tar hand om matte när hon är sjuk känner jag igen, Ziggy märker på mig om jag är trött/sjuk och speciellt nu när graviditetskrämporna börjar komma. Han är så nöjd att bara ligga nära och bli klappad.

Vi har duktiga gossar helt enkelt! =)

Kram

2010-12-05 @ 14:57:47
URL: http://amylioness.blogspot.com
Postat av: Jossa

Oj här händer de inga roliga grejer :O Är ni friska till på lördag när Nova och jag skulle träffa er eller ska vi boka om de till någon annan gång? kram!

2010-12-07 @ 20:19:23
Postat av: Jossa

Va bra att ni är friska :) Dock har jag själv ont i halsen och ont i huvudet, men jag ska bara slappa och ta de lugnt imorgon och så efter skolan så jag inte blir sjuk. Jag ser också fram emot lördag, vi ska 10.15 vid villastans konsumparkering va? :) kram!

2010-12-08 @ 18:26:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0