11 Juli

Blir nattbloggande här, vi har lyckats vänt helt på dygnet! Haha ;)

Regnet det bara fortsätter att ösa ner.. Vi gick en prommis under dagen för Specsus hade så mycket energi, så jag provade att sätta väskan på honom! Han fick 3 dl foder i varje sida för att få lite tyngd. Han trodde inte det skulle gå att röra sig i den först, men tillslut fattade han galoppen!
Vi var på väg i skogen, men Specs tyckte det var SKITTRÅLIGT att gå, så vi vände hem. Blöta som dränkta katter var vi båda två, men skönt att komma hem och krypa ner under täcket i soffan och kolla på film. Nej, Specs fick inte ligga i soffan då, han var för blöt.

Under eftermiddagen så träffade vi Frida och Billy, en tjej som bor här i stan. Billy är en åtta mnaders rottweiler/schäfer blandning, jättefin! Han kommer att bli en stor grabb. Vi träffades och gick till hacklehemsskolan där hundarna fick leka i ösregnet, såg också specs jucka på en annan hund för första ggn! Haha herregud säger jag bara.
Vi var iaf där i ca en timme i ösregnet, sen gick vi hem och då fick Specs mat sen däckade han för natten.

Jag har nyss kollat på Patrik 1,5 den är så himla bra! Specs kom och ville mysa lite så han och jag låg och myste under täcket. Om specs skulle få tre önskingar skulle han önska att han kunde krympa sig själv i knästorlek (han tror han får plats) sen skulle han ha fri tillgång till mat, och sist så skulle han ha sina hundpolare till tillgång heeela tiden!

I morgon ska vi hem till mamma och pappa, hoppas på uppehåll och grillning! Specs och Billy ska få leka lite :) var ett tag sen nu :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0