29 September

Idag har vi varit hos veterinären igen, nu väger han 16,7 kg :) han har gått upp nästan två kilo på bara en vecka. Stor kille nu :)

De två tänderna i underkäken börjar komma fram nu med, o några andra börjar bli lite lösa. Han har börjat få lite knäck i öronen nu när vi är ute med honom, men det är väl bara att fortsätta gnata på honom.
Igår var vi ute och gick i skogen med honom, så himla fint väder. Specs tycker det är jätteroligt att gå i skogen, men i början så gnäller han och tycker synd om sig. Han ska gå först, sen stannar han och ser att vi är bakom honom, då springer han tillbaka som om han tänkte "herregud va fort jag sprang,  varför springer inte ni med?" På tisdag är det valpkurs igen! Ska bli så roligt :)

I freddags var han hos mamma under dagen, det gick jättebra, första gången han var borta utan mig eller Robin.
Men det hade gått jättebra, han ville busa vääldigt med Billy hela tiden.

Och förresten, igår när jag och Specs gick hem från en kompis, så ser vi en Irländsk Varghund, jisses va stora de är. Specs blev jääätterädd först, skrek och försökte komma innanför mina kläder. Men Devil, som hunden heter (v'äldigt opassande namn, han borde heta Nalle eller något, han är hur snäll som helst) kom lunkandes fram till Specs och luktade på honom, Specs han skrek men Devil han bara fortsatte lukta helt lungt. Tillslut så fattade Specs att han nog inte va så farlig, för då ville han leka. Men Specs nådde knappt upp till magen på Devil. Haha då va han så liiten lilla Specs.

Nu är han fyra månader och en vecka gammal. Inte klokt va tiden går fort, känns som det var förra veckan vi åkte hemåt från Säbytorp med en liten liten bebis i famnen.

Kommentarer
Postat av: Angelica's Assa

Haha vetu, det var sådär första gången Assa träffade Diablo också. En dobberman hane. Hon var heeelt i panik och han helcool. Typ "öh bruden, lugna ner sig - jag ska inte äta dig"

2008-09-29 @ 14:58:35
URL: http://angelic.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0