Prommisar prommisar!

Vi har kommit igång igen ordentligt nu med våra promenader! Igår var vi ute i ca 80 min och jag va självklart tvungen att fota min lilla snygging! Gör man sig så bra på bild får man skylla sig själv ;)


Stora killen nu! Han älskar att hoppa upp på stenar, så då får man passa på att ta kort :D


Sååå fin är han! Även med snusläpp :P

Igår när vi gick så såg specs något i skogen igen, jag stod och letade efter något men jag såg inget! Så jag lät Specs titta tills han börjar gå mot något i den här stilen "jag tar den!" Då fick jag göra en inkallning och han stannade men kom inte, då såg jag vad han såg! Det satt en ekorre på marken! Jag fick värsta senariot framför mig, specs springer fram till ekorren som sen river han i ögonen eller något, Usch, hemska tanke!
Men pojken kom till mig efter en liten diskret hostning från min sida ;)

Bästaste gulligull!

Skryt om världens bästa!!

Idag gick vi våran premiär långis sen han fick hostan, vi behövde det båda två!

Vi var ute i ca två timmar och vi har bara myst, lekt och haft det helt underbart. Vi har sökt godis i trästammar och Specs har en talang att klättra i träd! haha :P Sen har vi skvallrat på joggare och en hemskt farlig gren som låg på spåret och såg otäck ut! Det såg så kul ut, för när han såg den så gick han tillbaka till mig som att "Ta det lungt, jag fixar det där otäcka!" Sen när han väl såg att det va en gren så gick han fram och pinkade på den. Tuffa Specs ;)

Men det bästa va när vi nästan vr hemma, då gick Specs ut i skogen och tvärnitar med svansen rakt ut. Framför honom, ca fyra meter står två rådjur! Och när jag väl får syn på dom så ropar jag på honom, och han vänder direkt och kommer till mig!! Han är så sjukt duktig! :D Världens bästa ♥

Äntligen :)

Nu mår han bättre igen min finaste plutt! Hatar när det är något fel på honom, letar liksom ännu mera fel på honom då.

Men nu har han inte hostat på ca en vecka så nu är vi fit for fight igen :D Igår tog vi en halv långis, gissa vem som var nöjd? Specs. INte jag, för jag hade hemsk huvudvärk och mådde bara allmänt kasst. Men vad gör man inte för sin lilla vitgyllene vän? Vi var ute i ca 60 min och bara njöt! Vi tig allt i Specs tempo, med alla kisspauser det innebär liksom.. ;) Så vi njöt båda två under våran lilla promenad :)

Och i morse när vi vaknade i morse va det snö ute! Jag sa till Specs att det va snö ute, han hörde "Leka med kompis!" Så han vart helt stöllig och en smula besviken när vi kom ute och det inte va någon kompis där ute. Men sen upptäckte han den lilla snön och då blev han lycklig! :D

Nu ligger han i sin soffa och ser allmänt söt ut, vi ska snart fixa frukost till oss båda hade jag tänkt :)


Älskade hårboll <3

Hosta.. :(

Mitt hjärta har fått hosta! Han är vaccinerad mot kennelhosta med rtdligen kan dom få det ändå.. hoppas inte att det är det iaf.. men man vet aldrig. Blir ingen kurs för oss ikväll tyvärr då.. Får bli ett par lugna promenader ett tag framöver!

Det positiva är att han inte är slö på något vis, han är precis som vanligt förrutom att han hostar lite ibland.

Nu ska jag ta en promenad med min hostvovve <3



Fina hjärtan <3


RSS 2.0