Götelaborg!

Jag och Specs har varit i Göteborg hos kära A-L och hennes voffsar! Tänkte att jag skulle berätta lite om dagarna, har tyvärr inga bilder, hoppas ni orkar läsa ändååå!

Onsdag
Jag och Specs åkte tåg till Karlstad för att hoppa på tåget till Gbg, vi fick sitta och vänta i karlstad i ca 1,5 timma, inte så jätteroligt kanske men Specs fick många leende blickar när han låg så snällt på golvet och bara var allmänt söt. Sen när vi var på tåget visade sig att vi fått världens bästa plats! Vi fick sitta vid en sån här fyr-plats plats om ni fattar, och det skulle inte sitta någon mera vid oss så jag och Specs bredde ut oss allt vi orkade. Specsarn är en riktigt ängel på tåget, han bara ligger helt stilla, iinget gnäll eller något, han är stencool!

När vi kom till perrongen stod jag och Specs bland massa folk och spanade efter A-L och Sammy, men jag kunde inte hitta dom! Inte så konstigt eftersom hon hade med sig aussiemonstret Linny! Det va riktigt kul att träffa min lilla tant igen! Vi åkte hem till A-L, trängdes med massa folk på spårvagnen tills vi tillslut kom hem. Då dumpade jag min väska och sen gick vi och hämtade Sam! Sam välkomnade Specs med ett riktigt hjärtligt vrål ;)

Hemma sen så blev det inte många knop, vi satt och pratade massa strunt medans vi försökte få hundarna att slappna av litegrann iaf. Sen tog vi kvällen! Jag och Specs var riktigt trötta vill jag lova.

Torsdag
Vi började dagen med promenad och sen hem och fylla på med lite energi tills vi begav oss till en jättefin äng/åker/gräsplätt eller vad sjutton man kallar det. Superfint var det iaf! Hundarna rejsade på som bara den i ca 10 min, sen va dom helt slut igen! Jobbigt att ha besök och vara på besök säger hundarna.

Vi begav oss hem igen efter en stund och kollade på film och hundarna snarkade ikapp, och det gjorde jag med tydligen!

Vi gjorde inte så mycket mera den dagen, hundar och mattar var nere för räkning.

Fredag
Den här dagen gjorde vi godissök! A-L fixade i ordning och hundarna sökte och njöt. Iaf hennes hundar, Specs tröttnade ganska fort. Men Specsarn har inte riktigt samma galna huvud som hennes två vallisar har ;)
Efter godissöket så blev det vila igen innan vi skulle bege oss mot centrum för att gå i den där underbara djuraffären! Den är så himla stor och det finns verkligen allt där. Vid det här laget var Specs så ruskigt trött att jag fick flytta runt på honom för att han ens skulle reagera, jisses sicken trött voffse han va då! Efter affärbesöket åkte vi till centralen och satte oss, tåhet skulle komma vid sju och vi var nog på centralen vid sex eller nåt, så det blev passivitetsträning för Linny och Specsarn!

När vi sagt hejdå så började resan hemåt. Och jag höll på att få hjärnblödning på en idothundägare! Hon va en sån där som lät hunden gå som den ville i vagnen, i kopplets längd då, men ändå! Hunden hoppade upp i sätena framför ägaren och var allmänt störande. Inte nog med det började hunden att gnälla och bli rädd för sin egen skugga på golvet.. jisses alltså.

Specs han sov så mycket han orkade på tåget, och han har fortfarande inte kommit igång helt än. Han är vääldigt trött!

Vi har haft det toppenbra iaf!

Tävling!

Igår tävlade jag och Specs i rallylydnad för första gången! :) Allt gick superbra! Bara jag som var apnervös så jag fick göra om en station. Specs skötte sig jättebra! Han tyckte det va lite konstigt att komma in i lokalen och se massa människor som stod och skulle titta på oss ;) Men det gick kanonbra och jag är så nöjd! Världens bästa vovve ♥

Här kommer lite bilder som Sofia på Malins hundtjänst har tagit!


Full fokus! :D

Ursäkta att jag ser ut som en korv med sämst hållning och dyster min, men jag var verkligen jättenervös och jag tror jag höll andan hela tävlingen :P

Herreguuuuuud!

Jag har verkligen världens bästa hund!

Han gör mig så galet stolt att jag bara bubblar av stolthet. Idag på kursen fick vi prova på de svåra skyltarna, och det var verkligen inte en enda grej han inte kunde! Ligg under gång som vi inte tränat på aplänge satte han klockrent! Gissa om jag blir stolt? Det är det enda ordet som jag känner nu, och fullkomlig lycka över att han är MIN! Min älskade fisprutt som är så duktig!


Usch, idag var det ingen bra dag för oss!

Jag åkte också på sjukdomen som husse hade, så jag har legat däckad i ett par dagar och nu är febern borta men har fått bihåleinflammation eller nåt tror jag, huvudet värker som tusan.

Iallafall så har Specsarn fårr nöja sig med korta rastningspromenader mestadels. Det har ändå inte varit allt för synd om honom, han har fått härjat med Amigo och så har han fått leka med sin aktiveringsboll i 40 min, så han har varit mer än nöjd grabben.

Tror det är någon löptik eller nåt som ställer till det för oss, för han är såå jobbig ute! Han ska bara lukta och dra hela tiden. Så idag tänkte jag träna lite med honom så han skulle bli mera nöjd med tillvaron. Jag ville träna inkallning med avslut i fotposition. Det ville inte Specs. Han sprang rakt förbi mig, satte sig inte ens fot och han bara gjorde allt han inte skulle. Så jag gav upp direkt, det märktes så väl på honom att han inte var ett dugg intresserad av att träna med mig. Jag orkade inte anstränga mig heller eftersom jag bara skulle bli arg.

Han är aldrig sådär annars, han älskar ju att jobba med mig! Så jag blir så ledsen varje gång han bara skiter i mig..

Sjuk husse!

Robin har fått feber så jag och Specs får underhålla själva nu! Idag har vi gått två långpromenader, först gick vi med Jenny och lilla Liam. Specs blir så glad så fort han ser barnvagnen!

Sen på eftermiddagen gick vi med Jenny och Shina, specs blev riktigt glad över att se Shina! :)

Nu är Specs tvärdäckad, skönt det! I morgon ska vi på kurs igen, vi ska få ta igen den gången vi missade, kul!


Nyår-10 ♥

Nyår med världens coolaste voff!

Jag var aldrig nervös inför nyår med Specs egentligen, men tanken finns ju alltid där om det skulle bli så att han skulle bli rädd för smällarna. Men det gick hur bra som helst!

Vi var ute med honom vid halv ett då det lugnat sig mycket med alla raketer. Men när vi gick så är det några som smäller av en hel drös med massa raketer och smällare. Men det underbara är att Specs inte ens lyfter blicken liksom. Han stod och luktade i snön som om inget hände runt honom alls. UNDERBART!


Världens coolaste ♥
Specs skrattar faran rakt upp i ansiktet!

RSS 2.0