29 Juli

Idag har vi haft fullt upp!

Specs tog sig en rejäl sovmorgon till ca elva, inte en fena rörde han förrän då. Jag var minsann uppe klockan åtta!
Sedan plockade vi lite och sen kom husse hem på lunch, medans han gjorde maten så var vi ute och gick "morgon" prommisen. Sen ringde Cattis i ren panik och undrade om Boston kunde vara hos oss för han hade bitit sönder deras post i molekyler och då ville hon inte ha honom ensam något mer. Så han kom hit och då gick jag till skolan med dom så de fick härja av sig det värsta.
Sen gick vi hem och då plockade jag rätt i köket och sen gick jag och handlade, för jag skulle baka idag! Det blev brownies med jordnötter. Tack A-L för din hjälp! Jag är inte så smart alla ggr tyvärr.
Sen dammsög jag och vek tvätten och sen var det prommis med pojkarna igen. Sen fick de ben som de låg och tävlade om vem som åt fortast, Specs vann såklart!

Sedan kom mormor och morfar hit och fikade och kollade in lägenheten, fick blåbär och smultron av dom, smask!
Sen kom Robins pappa och systrar hit och Specs fick leka igen! Barna var ute på gården med honom och sprang runt, han tyckte det var såå roligt! Tur att han är så snäll så man kan lita på att han sköter sig när de är ute med honom :)

På lördag ska Specs till mormor och morfar, för vi ska på bröllop :)


26 Juli

Nu har vi precis kommit in från en långis i skogen med Carina och Hero. så nu ligger Specs heelt utslagen vid fötterna och sover så gott.
Vi gick vid ridskolan och så kastade vi lite dummies som hundarna fick leta efter, och det är bara andra gången för Specs men han är så himla duktig!
Han kollade på hur Hero gjorde och sen gjorde han samma sak! DUKTIG! Sen så hittade vi lite kantareller som följde med hem, men jag gav mina till Carina för jag kom på att jag nog inte gillar det så mycket som jag skulle vilja. Gör ett nytt försök till veckan ;)
Hero är en riktig vattenhund, så han har lärt Specs att man ska gå ner i alla ppölar som finns, och Specs lyssnar så duktigt på Hero, så Specs var lagomt ren när vi skulle åka hem, så vi tog en tripp till Carinas jobb och sköljde av dom :)

Var en jättemysig tur om man tar bort alla miljarder flugor och mygg. Blä

23 Juli

Idag ska vi vara hundvakt åt Boston!
Ojoj va grabbarna kommer att busa ;)

Igår var vi i skogen med Cattis och Boston, vi skulle letat svamp men vi hittade inga så vi plockade blåbär istället. Hundarna sprang lösa hel vilt ich busade med varandra! Specs var alldeles blå när vi kom hem ;)
Efter alla blåbär så var hundarna varma, så vi åkte så de fick bada. Specs gick i gaanska långt av sig självt :D
Sen så tror jag Specs fick en propp av nåt slag, för han slutade heelt att lyssna på mig. Då blev matte förbannad vill jag lova. Då fick det sitta en ledsen golden i bilen en stund och skämmas. När han hade skämts klart (när mitt dåliga samvete tog över...) Så gick vi 3 km vid A9. Hundarna sprang lösa och njöt, Specs var mera uppmärksam på mig denna gång kan jag lova ;)

Jag funderar på om jag ska gå en varsin prommis idag med killarna, för mina armar lär ju gå av om jag ska slita och dra i en labrador och en golden som väger ca 30 kg var.
Så får det nog bli minsann!

Hääjrååååå



Haha klockren bild!! Blundarna ;)

11 Juli

Blir nattbloggande här, vi har lyckats vänt helt på dygnet! Haha ;)

Regnet det bara fortsätter att ösa ner.. Vi gick en prommis under dagen för Specsus hade så mycket energi, så jag provade att sätta väskan på honom! Han fick 3 dl foder i varje sida för att få lite tyngd. Han trodde inte det skulle gå att röra sig i den först, men tillslut fattade han galoppen!
Vi var på väg i skogen, men Specs tyckte det var SKITTRÅLIGT att gå, så vi vände hem. Blöta som dränkta katter var vi båda två, men skönt att komma hem och krypa ner under täcket i soffan och kolla på film. Nej, Specs fick inte ligga i soffan då, han var för blöt.

Under eftermiddagen så träffade vi Frida och Billy, en tjej som bor här i stan. Billy är en åtta mnaders rottweiler/schäfer blandning, jättefin! Han kommer att bli en stor grabb. Vi träffades och gick till hacklehemsskolan där hundarna fick leka i ösregnet, såg också specs jucka på en annan hund för första ggn! Haha herregud säger jag bara.
Vi var iaf där i ca en timme i ösregnet, sen gick vi hem och då fick Specs mat sen däckade han för natten.

Jag har nyss kollat på Patrik 1,5 den är så himla bra! Specs kom och ville mysa lite så han och jag låg och myste under täcket. Om specs skulle få tre önskingar skulle han önska att han kunde krympa sig själv i knästorlek (han tror han får plats) sen skulle han ha fri tillgång till mat, och sist så skulle han ha sina hundpolare till tillgång heeela tiden!

I morgon ska vi hem till mamma och pappa, hoppas på uppehåll och grillning! Specs och Billy ska få leka lite :) var ett tag sen nu :)

9 Juli

Regn regn och åter regn. Blä. Tur att man har en vovve som inte bryr sig det minsta om det regnar eller inte!
I natt fick Specs sova utan tratten.. både jag och Robin tyckte såå himla synd om honom, vi visade det inte för honom såklart. Men han hade inte kliat sig något i natt, det har nästan torkat ihop helt nu, ska göra rent och hälla på babypuder. Det är något alla borde ha hemma, det är riktigt bra ;) Sen luktar han helt underbart efteråt också, han luktar som den bebis han är!


8 Juli

Måste berätta om natten.. Specs fick sova med tratten så han inte skulle klia sönder sig. Gissa vem som låg vaken hela natten?

SPECS

Han hatar tratten! Han ligger blickstilla och vägrar röra sig. Hoppas de där eksemen kan gå över snart så han får sova på nätterna ;) Idag ser det bättre ut, det har torkat ihop bra nu.

Nu ska vi strax gå ut och gå långis med Jennie och Wilma igen! Mysigt :)


7 Juli

Bara för att jag sa att hans eksem var bättre så kliade han självklart sönder sig i natt igen.. Så nu har jag klippt och haft på babypuder. I natt får han sova med tratt, han HATAR den! Han ligger blickstilla och ger mig onda blickar. Men det släpper väl snart. Han får ju inte klia sönder sig mer stackarn.

Nu är jag och Specs härligt trötta.. Vi kom nyss in från en 2 timmar promenad! Det var härligt och Specs var så duktig! Vi mötte ett par med en cavalier på spåret, och han stannade och kom till mig!! Såå duktig!

Nu ska vi nog krypa till kojs tror jag.

6 Juli

Idag har vi tränat lydnad! Första gången på länge. Och Specs var sååå duktig! Han var så himla peppad och så pigg! Han var skitduktig! När han skulle lägga sig så slängde han sig i backen! Och han låg så duktigt kvar, han tyckte det var skitroligt!

Vatteneksemen är nästan borta redan :) Känns jätteskönt!

5 Juli

Nu är nog den värsta värmeböljan över.. Specsarn har faktiskt simmat nu!
Jag var och badade med Malin, Jennie, Diezel och Thilda! Och då sprang vi i allihopa och då följde Specs med :D Han klättrade upp på mig så jag är helt sönderriver visserligen, men han simmade! Såå duktig vovve :)
Men allt gott för nåt ont med sig.. nu har han fått fukteksem stackarn, kliar sig jättemycket :( Men, jag tvättar rent och håller torrt. Så det ska nog bli bra :D


RSS 2.0