Kastreriiiing!

Eller iallafall nästan. Specs ska få en kemisk kastrering i morgon. Jag vill se om han kan lugna sig och bli min gosiga, lugna och avslappnade Specs igen!

Håll tummen :)

Jäkla dret..

Specs har fått en till hotspot... så jäkla typiskt nu när han precis börjat simma! Ska han inte få bada eller? :(

När han får massa sånt där är jag sugen på att raka ner hela honom på sommaren så han kan slippa allt sånt besvär!

Annars då? Jag och Specs tar det lite lungt nu, har varit så varmt! Men idag är det ingen sol framme så vi ska gå en lite längre sväng snart. Specs är sååå trött nu eftersom han har tratt på sig på nätterna, då kan man ju inte sova tycker specs så han har massa sömn att ta igen nu ;)

LEEDIIIIG!

Ja nu är jag ledig i en heeel vecka.. jisses va skönt! Jag ska njuta och njuta och njuta ;)

Jag och Specs kom nyss in från en promenad med Bella, jag och specs gillar henne! Vi gick och gick och pratade och pratade och Specs gick och gick han med, men istället för att prata gick han och tiggde lite godis ;)

Idag mina vänner, har min kära specs SIMMAT!!! Jag och Sofia var ute i jutviken och så gick vi i och gick i vattnet. Specs får värsta rycket och börjar springa som en tok i vattnet :) Så vi hittar en pinne som vi kastar och han springer och hämtar den, och så blir det liiite för djupt. Då gick han på tå för att komma fram till den. Men sen så gick vi längre ut och kastade och då simmade han!!!

haha han är såå söt när han simmar för han plaskar som fasen med frambenen och han håller huvudet så högt han orkar så han nästan ser ut som en svan :P

Men jag hoppas att han törs simma mera snart igen :) Så himla duktig är han!!

Va ett tag sen nu.

När man tänker efter så är Specs ca 14 år nu, om man ska tänka i människo år, så det är inte alls konstigt att han är en drygpelle som varken hör eller minns något ;)

Idag har vi varit på söndagspromenaderna, det var avslutning idag och det var många hundar med!  Först så gick vi en promenad på ca 40 min där hundarna lekte och härjade :) Alla leker så fint och det är så härligt att se!
Efter promenaden gick vi hem till Sara som bor i närheten av Björkvallen, där bjöds det på grillad kyckling och pitabröd, sååå gott! Vi gick också tipspromenad! Jag och Specs kom tvåa så vi fick en microfiberduk som tydligen ska vara bra för min hund som enligt dom allltid är så snygg när vi kommer dit men oftast är mindre snygg när vi ska hem ;)
Vi fick också en goodiebag som innehöll massa hundgodis, bajspåsar och en leksak! Mycket uppskattat :)

En super härlig förmiddag hade vi!

Specs födelsedag!

Idag har det varit väldigt varmt, så vi har hållit oss inne så mycket som möjligt! Inne har vi då mys så mycket vi kan, brottats, kampat om MINA strumpor, kampat om HANS gris. Jag lät honom vinna båda gångerna såklart <3

På kvällen gick vi till Marieberg med Malin och Diezel! Hundarna fick bada och Specs blev helt tokig! Han sprang och sprang :) Men ingen simning, men det kommer nog!

När vi kom hem så fick jag föna honom torr, vill inte ha hotspot igen! Nu har han somnat i sin soffa och sover så sött :)

TVÅ ÅR!!!!!

Idag fyller han två hela år min älskade vovve! Förstår inte vart dessa år har tagit vägen.. han är ju snart vuxen för tusan! Nyss var han ju så liten att han kissade inne.. bajsade inne.. bet oss i fötterna.. bar runt på våra skor.. förstörde mobilladdare... men nu! Nu är han en ståtlig grabb på två år med ett självförtroende som ligger på toppen!

Störst, bäst och Vackrast!

äsch såhär kan jag ju hålla på hur länge som helst...

Älskade hund!!! Helt otroligt vilken kärlek man har till dessa djur.. den går inte att beskriva! Och har en så himla stor del av mitt hjärta.

ÄLSKAR DIG SPECS!!! <3

RSS 2.0