Idag när jag skulle plugga...

Så kommer världens finaste vovve och lägger sig brevid mig, han ligger och tittar på mig en stund, men när han inte får någon respons så lägger han huvudet på min mage och suckar.. sen efter en stund igen så tittar han upp och ger med "Specs-blicken"

Snacka om oemotståndlig!


Finaste Vovven <3

20 September

Tyvärr har jag inga nya bilder, blir ett tråkigt inlägg.

Igår var jag och Specs på hundträff i karlstad! Det var jättetrevligt :) Vi träffade alma och julius som vi velat träffa ett tag, specs och julle lekte på i några sekunder när de väl fick, det va allt de orka efter all träning ;)
Vi fick prova på mer med klicker, och det var så kul! Ska absolut börja klicka mer, blir myckt mer positiv träning då, det svarar han mycket mera på. Vi provade också rallylydnad! Det var skitkul! Jäsingen, en sån kurs vill jag gå! Ska anmäla mig på bhk och se om de har en sån kurs :)

Fick även träffa en Berner tik! åååååh så fina dom är! En sån ska vi ha någon gång. KIARA!


14 September

Oj nu var det längesen jag skrev!

Idag har iallafall jag och Specs varit i stallet hela dagen nästan ;) Vid tio kom Irene och hämtade oss. Sen hämtade vi in Zelma och sen red vi iväg. Specs tyckte det var jätteroligt att vara ute och springa som han ville. Han höll sig undan Zelma iaf som tur är!

Efter en stund skulle vi byta så jag skulle få rida, gissa vem som tyckte det var kattastrof att jag skulle upp på Zelma? ;) Haha jag trodde nästan Specs skulle hoppa upp på henne han med! Värre blev det när jag skulle galloppera iväg! Då tyckte han att världen gick under litegrann ;) Nyttigt för honom!
Sen när vi kom till stallet igen så var han lite trött en stund medans vi grejade lite. Sen fick han gå lös och då sorang han in i hagen till Monzun, där hittade Specs en boll som han tyckte Monzun skulle leka med tillsammans med Specs ;) haha han är så knäpp specsen.

Snart börjar "sveriges fulaste hem" på fyran, det måste jag se. Sen blir det långpromenad! Ingen som vill följa med? ;)

6 Augusti

Idag har vi varit på hundens dag och tittat lite. Vi fick se polishundar, agility, och lydnadsprogram :)
När vi kollade på lydnaden så var det fjärrdirigering med, och när hon som var förare sa åt sin hund  att sitta/ligga så gjorde Specs precis det hon sa :D hahaha det såg så himla roligt ut :P han satt och lyssnade på allt hon sa :)

Ikväll var jag o Specs ute på en ganska lång powerwalk! Skönt var det, och svettigt blev det. Specs tyckte det var lite trist, för han fick ju bara gå med mig, inte vara lös och lukta som han vill ;)

Nu blir det dusch o sen film.

RSS 2.0