Vaaaaaarmt!

Shit vilken kass uppdatering! Jag ber sååååå mycket om ursäkt. Kanske!

Jag och Specs har iallafall börjat spåra! Vi gör det lite oproffsigt bara, men specs är duktig ändå! Gör ganska korta spår än så länge, men han måste ju träna lite!

Idag har jag och Specs varit hos mamma hela dagen, han har legat i skuggan och sovit nästan hela tiden. Han ligger på sidan och sover såå avslappnat. Stressad? Nää inte så värst.

Vet inte vad jag ska skriva mer än att värmen nästan tar kål på oss! Vi återkommer!

Dålig matte, träning och värme!

Jag är en dålig matte! Usch och fy på mig. Tur att min kära A-L finns i mitt liv och öppnat mina ögon. (Hon har inte sagt att jag är en dålig matte! Bara så inga dumma tankar kommer.) Men hon har fått mig att tänka till genom en sån enkel fråga "Vad gör ni om dagarna?"
Jag har länge gnällt hos henne över Specs, att han är så jobbig och aldrig vill jobba med mig. Så då har jag liksom tappat gnistan att träna med Specs eftersom han inte vill göra annat än att nosa. Men så pratade vi lite och då kom jag fram till att det bara ligger hos mig. Jag har fått en bild av hur han är och min lilla gos lever bara upp till det.

Jag har slutat träna honom för att jag tror att han inte vill.

Men idag, idag så kör vi igång igen! Vi tränade lite spår, sitt-ligg-stå, inkallning med stanna och vanlig inkallning. Han KAN!! Dumma Sofie att inte fatta det.

Jag blir så ledsen när jag tänker på detta nu.. jag har förstört det finaste jag har. Inte förstört kanske, men jag har fått fel uppfattning om Specs.

Men nu ska vi börja träna ordentligt igen. Han kan, han vill. Jag kan, jag vill. Vi kan, VI VILL. Jag och Specs, världens bästa team.


Det är så satans varmt ute nu för tiden. Igår va det riktigt varmt, Specs fick vara själv igår när vi var i karlstad. Så när vi kom hem så åkte vi och badade med Specs! Han simmar och simmar! Han är sååå duktig nu min lilla guldgosse! Han tvekade i kanske en minut, sen kastade han sig ut i vattnet :) När han simmat ett par gånger så gick jag i också, och jag badade! Efter ännu mera simning från Specs sida så gick även Robin i!

Idag blir det kanske också bad, hoppas det iaf :)


Åter igen, A-L TACK! Du är superbäst.

RSS 2.0