Min hund måste vara bäst.

Han har redan slutat med lukteriet och skickeriet! Han slutar direkt när jag kommer och viftar på svansen och väntar på klick! Helt sjukt ju! :D

Kommer antagligen komma bakslag, men samtidigt så känns det som att det bara är så rätt nu när han vill jobba för ett klick.

Lycklig matte? JA!

Klicker är min nya BFF!

Kommentarer
Postat av: juliusmatte

Kul att det går så bra :)Shit vad elak jag är, för vi kan ju komma till er någon gång också såklart! Hm.. På fredag är jag hemma från skolan vid halv tre, och då är det ändå för mörkt för att gå en långis i skogarna. Så vi kanske ska ses i stan? Rejsa på en plan kan de ju lika gärna göra där :) Så slipper ni åka en extra bit med ny buss och allt.Kram!

2010-01-24 @ 09:18:53
URL: http://juliusmatte.blogg.se/
Postat av: Juliusmatte

Jag blir så jäkla nervös när jag ska åka buss så långt haha. För att inte tala om Julle som i princip ramlar i atomer av stress. Så om du vill, och orkar så kanske vi kan ses i stan?Jag kommer gärna en annan gång. Så måste jag och grabben träna lite mer bussåkning på kortare sträckor innan dess. På sportlovet tex kan vi komma flera gånger! Om det är okej med dej? Nu var jag elak igen :(Skriv nu om du tycker annnat. För egentligen är det ju min tur att komma!Kram!!!

2010-01-24 @ 11:47:32
URL: http://juliusmatte.blogg.se/
Postat av: Sara och Dagmar

Vad roligt att du börjat med klickerträning!

Tänkte bara rekommendera en bra e-postkurs som är alldeles gratis och som verkligen lär ut grunderna i klickerträning på ett bra sätt. Gå in på www.canis.se och leta efter texten "Gratis e-postkurs". Där kan du anmäla dig och få första lektionen direkt.

2010-01-25 @ 11:18:10
URL: http://minhunddagmar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0