Det går NERÅT!!!

Ja mina vänner, det gör det! Oroligt sakta men förhoppningsvis säkert. 1 fjuttig cm mindre på min kropp. Man får vara glad för det lilla!
Jag har börjat med en ny tortyr grej som gör att jag alltid får ont nät jag skrattar eller ställer mig i en konstig ställning, jag har börjat att SPRINGA! Jag har nog blivit lite galen. Men jag springer med Carina och hon stöttar mig superbra. Det blev lite jobbigt igår när vi sprang, så hon sa så snällt att nästa gång blir det förhoppnongsvis ännu jobbigare! jaha, det låter ju underbart, eller hur? Men seeeeen så skulle det kännas bättre! Så på måndag kommer jag att bli ännu tröttare, få ännu mer blodsmak i munnen, bli ännu mera snurrig och fundera lite till på om det är såhär det känns innan man ska svimma?
Men sen! Då kommer jag att flyyyyga fram på spåret! Visst?

Specs tycker om min nya motionsvana! Tjohooo vad han springer! När det inte luktar väldigt gott, tik eller hankiss spelar ingen roll! Han gillar båda könen! Hans tjej är Tråålla och pojkvännen är Hero. Mysigt! :)

Idag har jag funderingar på att kanske låta oss vila, min kropp skulle nog må bra av det. Men vi kanske beger oss iväg på en liten skogsrunda för att lyssna på fåglar och träna hundmöten! ja, så blir det nog.


Happy happy today!

Kommentarer
Postat av: Bella

Härligt för dig! :)

Du är så himla duktig!

2010-04-24 @ 10:05:47
URL: http://isabellalindroos.blogg.se/
Postat av: Laila

Attans vad fin du är på bilden!

Du utstrålar glädje!

Bra kom igen! Jag sitter på din axel och hotar dig när du springer! VÅGA INTE STANNA! SPRING; DU KLARAR DETTA! Tänk på det!



Kram på dig!

2010-04-24 @ 10:41:10
URL: http://lintraal.blogg.se/
Postat av: Bella

Wiihoo :D

Ja ska dricka cider och öl ^^

Vad ska du dricka? :D

2010-04-24 @ 10:54:02
URL: http://isabellalindroos.blogg.se/
Postat av: Bella

Okej! Nice nice ;)



2010-04-24 @ 11:00:52
URL: http://isabellalindroos.blogg.se/
Postat av: Alma

Fasen vad bra :) Och jag lovar att det kommer bli så jäkla kul tillslut. Håll i i början bara. Jag är IDAG inne på min 4'e månad och nu är det bara alldeles underbart och kul. KÄMPA!



Fin bild också :)

2010-04-25 @ 20:12:03
URL: http://juliusmatte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0