10 September

Nu var det ett tag sen jag skrev, Specs har haft väldig klåda på sista tiden, han kliar sig fruktansvärt mycket. Förra helgen så var han väldigt slö, det syntes på honom att han var helt utmattad av klådan. Så jag ringde till veterinären och dit åkte vi i måndags. Han fick en cortisonspruta och så sa veterinären att han är överkänslig mot protein. Det visste vi egentligen, men ville kolla allt ändå.

Nu äter han mat med väldigt lite protein i, och för första gången efter en måltid så rapar han! Förut har han alltid kunnat äta tre skålar med mat till, men nu rapar han :)
Han är äntligen sig själv igen, busig som en tok och samtidigt vill ligga i knät och pussas. Vi tror att det är tänder på G nu, snart trillar nog dom små rackarna ut. Han tuggar på precis Allt. Värre än han gjorde förut, sen ska han äta allt han ser ute för att ha något att tugga på. Så vi får se!

Vi var ute och gick en kortis på en elljusspår här om dagen, vi hade Specs lös och han var superduktig! Så fort han såg att vi kom en bit ifrån så sprang han som en tok fram till oss. Han är så duktig lilla prinsen <3

På tisdag kl. 17.30 ska vi börja på valpkurs, det ska bli spännande och se hur han klarar det :)
Tror inte att det kommer att vara några problem alls.

Rumsren är han fortfarande ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0