4 April

Idag har Specs haft en fullproppad dag igen!

Han sov hos min mamma och pappa igår, och när vi hämtade hem honom så kom Laila och hämtade oss så vi åkte ut till skogen och la blodspår! Jag fick lägga spåret själv för första gången, inte lätt att kolla vart man går samtidigt som man ska hålla koll på blodet, haha!
Sen åkte vi till brukshundsklubben och tränade lite lydnad. Vi började med Specs. Vi tränade på ligg under gång och han kan om han vill! Men vi jobbar mest på att fortsätta hålla kontakt när vi går fot. Han går gärna och luktar framför istället, men vi kämpar på!
Sen provade vi att hoppa ett hinder, Specs är inte världens smidigaste, men efter lite övertalning, peppning och godis så hoppade han!
Sen tränade vi med de andra hundarna och sen gjorde vi spåret. Han är inte så intresserad tyvärr. Han går och luktar och det ser ut som han spårar, sen helt plötsligt kan han plocka upp en pinne istället. Jag visade honom blodet, och berömde när han luktade på det och visade honom att vi ska gå frammåt. Tillslut gick det! och då hittade han klöven innan ens var beredd! Duktig kille det!! Stolt blev han när han gick till bilen med den goda klöven i munnen :)
Efter vi spårat med alla vovvar åkte vi till en annan skog och gick en lite prommis så dom fick leka av sig allt bus! De har använt huvudet mycket idag så de behövde få rusa o busa lite också :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0