13 oktober

Hösten är här och Specs älskar det! Han tycker inte det är olidligt varmt på promenaderna längre så han kan rejsa gärnet bäst han vill!

Har inte skrivit på ett tag.

I lördags fick Specs maaaassor med motion. Han var med mig i stallet nämligen. En dag ska han vara så bekväm i stallet så han kan vara lös jämt där.
Iallafall så skulle jag följa med Irene när hon skulle rida lektion med Zelma! Så det blev en timmes promenad dit på morgonen, Specs är morgontrött ;) det var frost i det höga gräset på ett ställe där vi gick så han fick världens tokryck! Söten.
Sen när vi kom fram fick han träna passivitet, det var inte så roligt tyckte han minsann. Efter en timmes lektion blev det en timmes promenad hem igen. Vi gick över ett gärde med massa vatten så han fick ett tokryck där med ;) Gissa om han var trött när vi kom hem? Han fick bada också och det är jobbigt också tycker han. han sov resten av dagen ;)


Kommentarer
Postat av: Laila

Stackars Specus att behöva röra sig och flytta tassarna! Han har det inte lätt den lilla killen! Haha. Tråålla saknar att ha nån att rejsa med! Fast så grinig som hon kan vara så kan hon lika gärna ligga inne i soffan och muttra! Puss på Specus och kramis till dig!

2009-10-13 @ 21:45:34
Postat av: Bella

Mjo det är ju det. Speciellt när man fick se allt.

Det kändes så himla konstigt och se när någon dödade min katt :S Usch..

2009-10-17 @ 11:38:12
URL: http://isabellalindroos.blogg.se/
Postat av: Bella

Vi har allt bra smak vi ;) hehe

2009-10-21 @ 16:49:53
URL: http://isabellalindroos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0